DataPolarna i Skellefteå AB

DataPolarna

DataPolarna i Skellefteå AB registrerades 1995 och har sedan utvecklats från ett två-mannaföretag till idag 22 st anställda. Under de senaste femton åren har vi har tilldelats högsta kreditvärdighet av Bisnode AB.

På DataPolarna jobbar det idag 22 personer.

Kvalitetstänk i flera led

DataPolarna driver utvecklingen inom flera specifika områden och utvecklar och förädlar arbetsprocesserna för att garantera produkter som snabbt kan anpassas till framtidens krav.

Med vårt breda kunnande kring utveckling av kundanpassade programvaror kan vi hjälpa er att effektivisera olika processer och logistikflöden. Vi tar på oss såväl små som stora uppdrag. Vårt sätt att analysera behov, utveckla och genomföra projekt har gett oss en mängd uppdrag för både stora och små företag i ett flertal olika branscher.

En stor del av våra lösningar är inriktade mot sågverks-, gruv-, och transportindustrin, men även kring planering, lagerhantering och logistik.

Tillsammans med våra kunder arbetar vi fram unika lösningar som vi sedan implementerar i mjuk- och hårdvara. Vi utvecklar programvara för PC-, PDA- och UNIX-system.

 Den interna kommunikationen är viktig,
projekt ska levereras ut i tid samtidigt som kundernas krav ska tillgodoses.

Adress

DataPolarna i Skellefteå AB 
Storåkersgatan 22 
SE-931 45 Skellefteå

Tel: 0910 120 90 

Besöksadress: Timotejvägen 39

E-post: info@datapolarna.se 
Webb: www.datapolarna.se

VAT no.: 556525-5238
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.


Introduktion till DataPolarna

DataPolarna är ett konsultföretag som är inriktade på att utveckla effektiva, kundanpassade och innovativa mjukvarulösningar samt utbildning och projektledning.

Vår styrka ligger främst i att vi har en lång och bred erfarenhet av att analysera behov, utveckla och genomföra såväl stora som små projekt i nära samarbete med kunden.

Läs mer »

Prenumerera på vårt nyhetsbrev