DataPolarna i Skellefteå AB

Ny kompakt och smidig RFID-läsare klar för lansering

I ett tidigare nyhetsbrev i höstas berättade vi om utvecklingen av vår nya RFID-läsare. Då inleddes utvecklingsarbetet tillsammans med Electrotech i Kalix. Det arbetet fortsatte under våren och dessutom har vi haft två enheter ute på prov under en längre tid hos ett par av våra kunder.

- Utfallet från denna provperiod har varit mycket positiva och vi har enbart hört att de fungerat till mycket bra, berättar Thomas Holmström hos DataPolarna.

Han berättar att den stora synliga skillnaden är att den nya RFID-läsaren är mycket mer kompakt och därigenom betydligt mindre utrymmeskrävande och lättare att applicera än tidigare versioner på marknaden.

- Dessutom har den USB-anslutningsmöjlighet till dator och autotuning. Den är också mycket lättare att ansluta och ställa in än den tidigare versionen. Helt enkelt en plug and play-enhet som vi tror kommer att bli uppskattad av våra kunder. Vi pratade i höstas om lansering efter sommaren, men redan nu finns den klar för köp, och vi har redan en mängd kunder som beställt den, avslutar Thomas.

För beställning eller mer information, kontakta Thomas på 0910-120 90, thomas.holmstrom@datapolarna.se

 

Nyheter

2015-11-18

2013-11-01

2013-08-12


Introduktion till DataPolarna

DataPolarna är ett konsultföretag som är inriktade på att utveckla effektiva, kundanpassade och innovativa mjukvarulösningar samt utbildning och projektledning.

Vår styrka ligger främst i att vi har en lång och bred erfarenhet av att analysera behov, utveckla och genomföra såväl stora som små projekt i nära samarbete med kunden.

Läs mer »

Prenumerera på vårt nyhetsbrev